Luidsprekerdoek

emondo TV meubel op maat

Een klep die geheel of gedeeltelijk de hele voorkant van je meubel bedekt? emondo maatwerk tot op de millimeter maakt het mogelijk. Warmteontwikkeling (slijtage) wordt tegen gegaan door deuren en kleppen te voorzien van luidsprekerdoek.

 

Een klep of deur met luidsprekerdoek

Als je luidsprekers uit het zicht wilt laten verdwijnen voorzien we je emondo TV meubel op maat graag van kleppen en deuren met akoestisch luidsprekerdoek. Dit zorgt niet alleen voor een mooi strak resultaat, doordat het doek van een open geweven kwaliteit is heeft het nauwelijks nadelige gevolgen voor de geluidskwaliteit.

 

Antraciet grijs

Donker grijs

Licht grijs

Soft grijs

Bruin

Beige

Vanille

Lemon

De afvoer van warmte ...

Achter het akoestische doek verberg je niet alleen je soundbar of ‘centre’ luidspreker, het levert ook een bijdrage aan de afvoer van warmte afkomstig van je apparatuur. Een bijkomend voordeel is dat ook het infrarood signaal door het akoestische doek heen gaat. Hierdoor is het mogelijk om je de apparatuur in het meubel met de deuren dicht kunt bedienen. Extra interessant is de optie om de achterwand (en de deuren aan de achterkant) te voorzien van (koel)openingen.

De voordelen van luidsprekerdoek

Verberg je 'centre' luidspreker

Een verlies van midden en hoge tonen wordt voorkomen door de toepassing van luidsprekerdoek. Je luidsprekers blijven daarom optimaal klinken. Natuurlijk biedt emondo een keuze uit vele kleuren luidsprekerdoek. Een klep of deur met doek wordt natuurlijk volledig aangepast aan de afmeting van de favoriete TV meubel op maat