Kleuren en texturen die elkaar aanvullen

emondo TV meubel op maat

Op basis van jouw smaak en voorkeuren stellen wij je audio video ideale meubel samen

Het Hifi en TV meubel van je dromen voorzie je van een eigen unieke kleur. Bepaal de uitstraling van je ombouw, binnenkant en deuren. Je wilt een luidspreker verbergen? Kies dan je unieke kleur luidsprekerdoek. Een industrieel bovenblad uit de Urban Collection van Dekton? Het is allemaal mogelijk bij emondo. Kleuren en texturen vullen elkaar aan tot een stijlvol TV meubel op maat.

NaturalTrend

Kies je nieuwe TV meubel op maat op basis van moderne materialen

Stijlvolle kleuren

Bij emondo combineren we graag hoogwaardige en natuurlijke materialen voor een stedelijke Urban Look. Of kies je liever voor een meer Industrial Style met de kleuren Halifax Tabak eiken en steengrijs als je op zoek bent naar de Perfect Imperfection.

Perfect Sense serie

Het PerfectSense materiaal zorgt voor een bijzonder speciaal gevoel. Het wordt gekenmerkt door een trendy, supermat en fluweelzacht oppervlak met anti-fingerprinteigenschap. Voor wie een uitstekend alternatief zoekt voor spuitwerk is dit het ideale materiaal. 

Luidsprekerdoek

Als je luidsprekers uit het zicht wilt laten verdwijnen voorzien we je emondo TV meubel op maat graag van kleppen en deuren met akoestisch luidsprekerdoek. Dit zorgt niet alleen voor een mooi strak resultaat, het betekent dat het doek van een open geweven kwaliteit is en dat het nauwelijks nadelige gevolgen heeft voor de geluidskwaliteit.

Een stijlvolle uitstraling

Bepaal zelf het kleurenpallet van je TV meubel op maat en maak een keuze uit de onderstaande kleuren. Je wilt een stijlvolle uitstraling van je meubel als het gaat om de kleur voor je buitenkant, binnenkant en deuren. Voor welke kleur kies je?

1. Curry geel

Currygeel is een 'trendy' uitstekend geschikt als decor voor zowel ombouw als deur.

2. Steengrijs

Het warme steen grijs kan harmonieus worden gecombineerd met moderne houtsoorten waarin iets aan grijs voorkomt.

3. Lava

Het natuurlijke lavagrijs is populair om mee te combineren, omdat de kleurtint ook in vele natuurlijke, moderne houtnerfstructuren voorkomt. Met Lava kan een mooie 'kleur-in-kleur-combinatie' met natuurlijk grijs worden gemaakt.

4. Stof grijs

Stofgrijs is een koele, middentint grijs. Dankzij het neutrale karakter kunnen vele combinaties worden gecreëerd en zo is de kleur dus in vele emondo meubels terug te vinden.

5. Zwart hout

Niet voor het laatst viert de unikleur zwart een comeback. Het wordt veelvuldig toegepast in gangbare Scandinavisch designs met zwart-wit contrasten, maar ook als een scherp contrast met decoren met een lichtgekleurde of zelfs witte houtnerf.

6. Diamant grijs

Diamantgrijs is een neutraal grijs dat bij de koele grijzen qua donkerheid tussen zwart en grafietzwart kan worden geclassificeerd. Deze unikleur maakt deel uit van de “net-geen-zwart” kleurtinten die als een wat zachter alternatief worden toegepast, wanneer met zwart een te scherp contrast zou ontstaan. Het kan ook in contrast met natuurlijke houtnerfdecoren worden gebruikt.

7. Zand

Zandbeige heeft een roodachtige beige kleur die in vele verschillende combinaties voor een geslaagd effect zorgt. Deze kleurtint staat voor een harmonieuze combinatie die op bijna iedere houtsoort warm en neutraal oogt.

8. Platina wit

Platina wit is het allround wit voor iedere toepassing en iedere combinatie en wordt vaak gebruikt

9. Licht grijs

Het neutrale lichtgrijs is op veel verschillende manieren te combineren. Er kunnen 'kleur-in-kleur-combinaties' met andere grijstinten worden gemaakt maar ook contrasten met een natuurlijke houtnerf.

10. Rubby matte zwart

PerfectSense matte wordt gekenmerkt door zijn hoge krasbestendigheid met een gevoel van luxe. Met anti-fingerprint eigenschap is Rubby matte zwart een prachtig materiaal van spuitwerk kwaliteit.

11. Hoogglans wit

Premium wit is een robuust, solid wit van hoge kwaliteit dat met een hoogwaardige oppervlak HG HighGloss is gecombineerd.

12. Halifax eik natur

Halifax eik natur wordt bij emondo vaak toegepast, waar het, met de opvallende scheuren en noesten, voldoet aan de hang naar de natuur en authenticiteit voor HiFi meubels in de woonkamer.

13. Lakeland Acacia

Lakeland acacia licht is een natuurlijk maar desondanks neutraal decor, dat er op vele grote oppervlakken tijdloos uitziet. Met de lichte kleur met een gering grijsgehalte krijgt het een lichte en trendy uitstraling en kan het op uiteenlopende manieren worden gecombineerd van wit via neutrale kleuren en accentkleuren tot aan zwart aan toe.

tv meubel op maat

14. Halifax eik wit

Halifax eik wit laat zien dat zelfs bij een opvallende eik met noesten en scheuren, dankzij zijn lichte kleur, een ietwat Scandinavisch karakter kan ontstaan. Het afwisselende kleurenspel tussen wit, beige en grijs maakt de weg vrij voor alle mogelijke combinaties met unikleuren. De donkere scheuren in het decorbeeld staan heel mooi in combinatie met zwart of “net-geen-zwart” tinten.

15. Halifax eiken tabak

Halifax eiken tabak is de donkerste kleurvariant in deze serie en past met zijn opvallende noesten en scheuren ook in de stijl Natuurlijk karakter. De donkere kleur wordt meer en meer als combinatiekleur gebruikt bij wit of lichte grijs- en beigetinten.

16. Amerikaanse esdoorn

Het decor Amerikaanse esdoorn is een Canadese esdoorn als reproductie van vloerdelen met een aantal natuurlijke elementen en een uitgebreid kleurenspel. Dit kleurenspel zorgt ervoor dat zelfs een dergelijke lichte houtsoort met een verscheidenheid aan solid kleuren kan worden gecombineerd

Customize je ideale TV meubel

Organiseer je installatie

Inspiratie nodig?

Kies je basis ontwerp uit kant en klare ontwerpen
Klik Hier

Of kies je voor een industriële uitstraling?

Objecten van beton en cement combineren goed met organische en natuurlijke elementen, hardhout, planten en neutrale kleuren. Ze creëren harmonie en balans, en vullen iedere hoek van het huis met licht en persoonlijkheid. Ideaal dus als toepassing voor het bovenblad van je TV meubel op maat.

Dekton® is gebaseerd op de succesvolle Industrial Series en biedt met de urban collection vier frisse ideeën. Sprekende hedendaagse kleuren die perfect cement en beton imiteren. Esthetisch met de duurzaamheid en kwaliteit van Dekton. Ideaal voor een industiele uitstraling van je TV meubel op maat. 

Alle Perfect Sense kleuren

Het PerfectSense materiaal zorgt voor een bijzonder speciaal gevoel. Het wordt gekenmerkt door een trendy, supermat en fluweelzacht oppervlak met anti-fingerprinteigenschap. Voor wie een uitstekend alternatief zoekt voor spuitwerk is dit het ideale materiaal. 

1. Premium wit

Premium wit is een solid wit, waardoor het een hoge kwaliteit uitstraalt.

2. Kasjmier grijs

Kasjmiergrijs is een enigszins warme grijstint waarmee met warme houtkleuren harmonieuze en tijdloze combinaties kunnen worden gecreëerd.

3. Steengijs

Het warme steen grijs kan harmonieus worden gecombineerd met heel moderne houtnerfstructuren waarin wat grijs voorkomt.

4. Licht grijs

Het neutrale lichtgrijs is op veel verschillende manieren te combineren. Er kunnen kleur-in-kleur-combinaties met andere grijstinten worden gemaakt maar ook contrasten met natuurlijke houtsoorten.

5. Rubby matte zwart

PerfectSense matte wordt gekenmerkt door zijn hoge krasbestendigheid met een gevoel van luxe. Met anti-fingerprint eigenschap is Rubby matte zwart een prachtig materiaal van spuitwerk kwaliteit.

Perfect Imperfection: buitenkant: Halifax eik tabak, binnenkant diamant grijs, deuren: steen grijs.

Perfect Imperfection

De zeer zware Used Look of Industrial Style in combinatie met zeer rustige en rechtlijnige ontwerpen geeft als resultaat de trendwereld PerfectImperfection. Kies een combinatie van Tabak eiken diamant grijs en steengrijs.
Tip: kleur luidsprekerdoek? Antraciet grijs.

ter inspiratie

LightUrban

 

Koele combinatiematerialen, zoals Halifax licht eiken voor de buitenkant en stof grijs voor de binnenkant. Neutrale grijstinten die de link met stedelijke charme creëren, vullen de trendwereld LightUrban aan.
Tip: kleur luidsprekerdoek? Licht grijs.

LightUrban: buitenkant: Halifax eik wit, binnenkant Stof grijs, deuren: licht grijs.

Luidsprekerdoek

Warmte ontwikkeling

Het kwik in je meubel stijgt?

Warmteontwikkeling (slijtage) van apparatuur wordt tegen gegaan door deuren en kleppen te voorzien van luidsprekerdoek. Door dit speciale doek verberg je niet alleen je soundbar of 'centre' luidspreker, het doek levert ook een bijdrage aan de afvoer van warmte. Vele apparaten produceren immers warmte waarbij het verstandig is om die af te voeren. Een bijkomend voordeel is dat het infrarood signaal door het akoestische doek heen gaat, waardoor je de apparatuur in het meubel met de deuren dicht kunt bedienen. Extra interessant is de optie om de achterwand (en de deuren aan de achterkant) te voorzien van (koel)openingen.

Luidspreker versus luidsprekerdoek

Als je luidsprekers uit het zicht wilt laten verdwijnen voorzien we je emondo TV meubel op maat graag van kleppen en deuren met akoestisch luidsprekerdoek. Dit zorgt niet alleen voor een mooi strak resultaat, het betekent dat het doek van een open geweven kwaliteit is en dat het nauwelijks nadelige gevolgen heeft voor de geluidskwaliteit.
Een verlies van midden en hoge tonen wordt dus voorkomen met als resultaat dat je luidsprekers optimaal blijven klinken. Natuurlijk bieden we een keuze uit vele kleuren luidsprekerdoek. Een klep of deur met doek wordt natuurlijk volledig aangepast aan de afmeting van de ideale TV meubel op maat

Antraciet grijs

Donker grijs

Licht grijs

Soft grijs

Bruin

Beige

Vanille

Lemon