The Boxx

Basis afmeting:

 • 1.60 x 40 x 60 cm (bxhxd)

Kleuren:

 • Ombouw: Tabak eiken
 • Binnenkant: Licht grijs
 • Deuren: Licht grijs

Extra:

 • Technische ruimte: ja
 • Voetjes (2 cm) onder meubel: ja
 • Deuren: 3
 • Deuren met push to open: ja
 • Kabeldoorvoeren: 2
 • Deuren aan achterkant: ja (2 stuks)
 • Klep inclusief luidsprekerdoek: optioneel
 • Gratis levering en montage: ja *

Prijsindicatie: € 1590,-

 

The Boxx: ook voor vinyl liefhebbers

De veelzijdige The Boxx is een TV meubel op maat dat is ontwikkeld voor filmliefhebbers die een breed scala aan apparatuur willen integreren in hun interieur. Een 'dikke' versterker, een cd speler of draaitafel? Streaming apparatuur? Met het grootste gemak werk je ook andere apparatuur zoals een kabelontvanger en een mediaspeler uit het zicht weg.

Optimale bereikbaarheid?

Om optimale bereikbaarheid te waarborgen adviseert emondo om je TV meubel op maat uit te rusten met deuren aan de achterkant en voorzien van koel openingen. Met name interessant voor filmliefhebbers die een Hifi of Home Theatre set in hun meubel willen inbouwen.
Het TV geluid verbeteren? Integreer een soundbar of ‘center’ luidspreker tot op de millimeter in je meubel.

 

 OFFERTE OP MAAT  AANVRAGEN?

 

Ergonomie

We adviseren ook graag over de juiste hoogte van je televisie uit ergonomisch oogpunt. Om die reden winnen de zwevende emondo meubels aan populariteit.
Laat het tv meubel op maat van je keuze uitrusten met mooie soft-close laden of een klep(pen) met gasveren. Apparatuur bedienen met de deuren dicht? We integreren graag een infrarood ontvanger.

 

Maatwerk voor een serieprijs

Onder het motto: ‘iedere installatie is anders, dus elk meubel ook’ maakt emondo tijdens de ontwerpfase dankbaar gebruik van innovatieve 3D ontwerpsoftware.
Deze ontwerp omgeving is direct gekoppeld aan een moderne CNC productielijn. Met als resultaat dat je nieuwe audio video meubel op een efficiënte wijze tot op de millimeter wordt ontworpen en in NEDERLAND wordt gefabriceerd.
Nog een voordeel van deze slimme productie: emondo biedt maatwerk voor een serieprijs.

 

 

The Boxx
Wat kun je doen met de achterkant?

Technische ruimte

Deuren aan de achterkant

Technische ruimte

previous arrow
next arrow
Slider
Maak een keuze uit vele opties

Een soundbar die onzichtbaar wordt weggewerkt achter een klep met luidsprekerdoek. Deuren aan de achterkant zorgen voor optimale bereikbaarheid. Door de keuze uit ‘ trendy’ en klassieke kleuren zorg je voor een stijlvolle uitstraling. Extra kabeldoorvoeren voor een veilig en verantwoord kabelmanagement? Maak je meubel compleet en kies uit vele opties.

tv meubel op maat
Slider
Kies uit klassieke of 'trendy' kleuren

Bij emondo combineren we graag hoogwaardige materialen met klassieke of 'trendy' kleuren op basis van melamine. Het voordeel van melamine? Dit unieke materiaal is duurzaam, krasvast, kleurvast en heeft een voelbaar reliëf waardoor het de 'look en feel' heeft van echt hout.

tv meubel op maat
Slider