De Pulse sb wordt gemaakt voor een stijlvolle integratie van je soundbar.
De maatvoering van dit fraaie TV meubel wordt in principe aangepast aan een Bluesound Pulse soundbar. Je wilt liever een dialoog luidspreker van Dynaudio, B&W of DALI integreren? Of kies je voor een soundbar van bijvoorbeeld Samsung of de Playbar van SONOS?
We passen de CINEMA soundbar TV graag tot op de millimeter aan je wensen aan. Natuurlijk kies je ook voor een eigen indeling en kleur. Maak de uitvoering van je keuze bovendien helemaal compleet door een keuze uit een scala aan opties.

 

 OFFERTE OP MAAT  AANVRAGEN?
       PULSE sb

Basis afmeting:
1.70 x 50 x 55 cm (bxhxd)

Kleuren:
Ombouw: Halifax licht eiken
Binnenkant: Licht grijs
Deuren: Licht grijs

Extra:
Technische ruimte: ja
Soundbar integratie: ja
Klep met gasveren: ja
Kabeldoorvoeren: 2
Deuren aan achterkant: 1
Klep en deuren 'push to open': ja
Stelvoetjes: 3
Klep met luidsprekerdoek: optioneel
Koelopeningen achterkant: ja
Gratis levering en montage: ja *

Prijsindicatie: € 1990,-

 

TV meubel op maat voor je soundbar

Kies uit klassieke of 'trendy' kleuren

Bij emondo combineren we graag hoogwaardige materialen met klassieke of 'trendy' kleuren op basis van melamine. Het voordeel van melamine? Dit unieke materiaal is duurzaam, krasvast, kleurvast en heeft een voelbaar reliëf waardoor het de 'look en feel' heeft van echt hout.

tv meubel op maat
Slider
Maak een keuze uit vele opties

Een soundbar die onzichtbaar wordt weggewerkt achter een klep met luidsprekerdoek. Deuren aan de achterkant zorgen voor optimale bereikbaarheid. Door de keuze uit ‘ trendy’ en klassieke kleuren zorg je voor een stijlvolle uitstraling. Extra kabeldoorvoeren voor een veilig en verantwoord kabelmanagement? Maak je meubel compleet en kies uit vele opties.

tv meubel op maat
Slider