Look

Basis afmeting:
1.00 x 40 x 45 cm (bxhxd)

Kleuren:
Ombouw: Platina wit
Binnenkant: Platina wit
Klep: Platina wit

Extra:
'Centre' luidspreker integratie: ja
Klep met gasveren: ja
Inclusief ophangsysteem: ja
Technische ruimte: optioneel
Klep met luidsprekerdoek: optioneel
Kabeldoorvoeren: optioneel
Gratis levering en montage: ja *
Prijs ophangen aan muur: op aanvraag

Prijsindicatie: € 990,-

 

 OFFERTE OP MAAT  AANVRAGEN?

tv meubel met soundbarEen beter TV geluid? Integreer een soundbar.

De compacte Look is ontwikkeld voor filmliefhebbers die hun TV geluid willen verbeteren m.b.v. een soundbar. Hierbij kun je denken een playbar van SONOS. Omdat ieder emondo meubel op maat wordt aangepast kan ook een sounbar van HEOS, Samsung of Bluesound gemakkelijk worden ingepast. Bovendien werk je met het grootste gemak  andere apparatuur achter de klep met gasveren uit het zicht weg. Hierbij kun je denken aan een kabelontvanger, een mediaspeler, een NAS of een blu ray speler.

Natuurlijk wordt het ophangsysteem meegeleverd.

 

Kies uit klassieke of 'trendy' kleuren

Bij emondo combineren we graag hoogwaardige materialen met klassieke of 'trendy' kleuren op basis van melamine. Het voordeel van melamine? Dit unieke materiaal is duurzaam, krasvast, kleurvast en heeft een voelbaar reliëf waardoor het de 'look en feel' heeft van echt hout.

tv meubel op maat
Slider
Maak een keuze uit vele opties

Een soundbar die onzichtbaar wordt weggewerkt achter een klep met luidsprekerdoek. Deuren aan de achterkant zorgen voor optimale bereikbaarheid. Door de keuze uit ‘ trendy’ en klassieke kleuren zorg je voor een stijlvolle uitstraling. Extra kabeldoorvoeren voor een veilig en verantwoord kabelmanagement? Maak je meubel compleet en kies uit vele opties.

tv meubel op maat
Slider