LOCK

Basis afmeting:

  • 1.60 x 80 x 60 cm (bxhxd)

Kleuren:

  • Ombouw: hoogglans wit
  • Binnenkant: platina wit
  • Deuren: licht grijs

Extra:

Prijsindicatie: Op aanvraag

 

 OFFERTE OP MAAT  AANVRAGEN?

tv meubel op maat

Een veelzijdig TV meubel op maat

De veelzijdige Lock is  Tv meubel op maat dat speciaal is ontwikkeld voor filmliefhebbers die een breed scala aan apparatuur willen integreren in hun interieur. Hierbij kun je denken aan een Home Cinema versterker, een soundbar, een blu ray speler. Bovendien werk je met het grootste gemak ook andere apparatuur zoals een kabelontvanger en een mediaspeler uit het zicht weg.
Als onderdeel van een verantwoord kabelmanagement is dit mooie AV meubel natuurlijk voorzien van een technische ruimte dat plaats biedt aan je stekkerdoos, switch ....

 

Kies uit klassieke of 'trendy' kleuren

Bij emondo combineren we graag hoogwaardige materialen met klassieke of 'trendy' kleuren op basis van melamine. Het voordeel van melamine? Dit unieke materiaal is duurzaam, krasvast, kleurvast en heeft een voelbaar reliëf waardoor het de 'look en feel' heeft van echt hout.

tv meubel op maat
Slider
Maak een keuze uit vele opties

Een soundbar die onzichtbaar wordt weggewerkt achter een klep met luidsprekerdoek. Deuren aan de achterkant zorgen voor optimale bereikbaarheid. Door de keuze uit ‘ trendy’ en klassieke kleuren zorg je voor een stijlvolle uitstraling. Extra kabeldoorvoeren voor een veilig en verantwoord kabelmanagement? Maak je meubel compleet en kies uit vele opties.

tv meubel op maat
Slider