sonos playbar
SONOS PLAYBAR uit het zicht?

Kies voor een klep met luidsprekerdoek

Slider
       CONCEPT SOUNDBAR

Basis afmeting:
1.70 x 50 x 55 cm (bxhxd)

Kleuren:
Ombouw: Halifax licht eiken
Binnenkant: platina wit
Deur: lichtgrijs
Klep met luidsprekerdoek: ja

Extra:
Technische ruimte: ja
Soundbar luidspreker integratie: ja
Klep met gasveren: ja
Kabeldoorvoeren: 2

Gratis levering en montage: ja *

Prijsindicatie: € 1750,-

 

 OFFERTE OP MAAT  AANVRAGEN?

tv meubel op maat

Op maat gemaakt voor de SONOS PLAYBAR

De Concept SERIE van emondo wordt speciaal gebouwd voor filmliefhebbers die hun TV geluid willen verbeteren met een SONOS PLAYBAR. Doordat ieder emondo meubel tot op de millimeter aan je wensen wordt aangepast is de Concept ook aan te passen aan welke soundbar dan ook.
Bovendien werk je met het grootste gemak ook andere apparatuur zoals een kabelontvanger, mediaspeler, versterker uit het zicht weg.
Als onderdeel van een verantwoord kabelmanagement is dit mooie AV meubel natuurlijk voorzien van een technische ruimte dat plaats biedt aan je stekkerdoos, switch ....

Optimale bereikbaarheid?

Om optimale bereikbaarheid te waarborgen adviseert emondo om je tv meubel op maat uit te rusten met deuren aan de achterkant en voorzien van koel openingen. Met name interessant voor filmliefhebbers die een Hifi of Home Theatre set in hun meubel willen inbouwen.
Het TV geluid verbeteren? Integreer een soundbar of ‘center’ luidspreker tot op de millimeter in je meubel.

Ergonomie

We adviseren ook graag over de juiste hoogte van je televisie uit ergonomisch oogpunt. Om die reden winnen de zwevende emondo meubels aan populariteit.
Laat het tv meubel op maat van je keuze uitrusten met mooie soft-close laden of een klep(pen) met gasveren. Apparatuur bedienen met de deuren dicht? We integreren graag een infrarood ontvanger.

 

Maatwerk voor een serieprijs

Onder het motto: ‘iedere installatie is anders, dus elk meubel ook’ maakt emondo tijdens de ontwerpfase dankbaar gebruik van innovatieve 3D ontwerpsoftware.
Deze ontwerp omgeving is direct gekoppeld aan een moderne CNC productielijn. Met als resultaat dat je nieuwe audio video meubel op een efficiënte wijze tot op de millimeter wordt ontworpen en in NEDERLAND wordt gefabriceerd.
Nog een voordeel van deze slimme productie: emondo biedt maatwerk voor een serieprijs.

Naar offerte aanvragen ...