Veel gestelde vragen ...

 

1. Wat zijn de aflever en montagekosten?

Het goede nieuws is dat de prijzen zoals die op deze website van emondo worden gemeld altijd inclusief montage- en bezorgkosten en 21% BTW zijn
De meubels van emondo worden af fabriek gemonteerd geleverd op de benedenverdieping of bereikbaar met een lift. Dit is van toepassing op alle woonplaatsen in Nederland m.u.v. de waddeneilanden. Voor ongemonteerde levering zoals op bijvoorbeeld bovenverdieping zonder lift geldt een meerprijs op aanvraag.

2. Hoe vraag ik een offerte aan?

Via het handige 3 stappenplan vul je het offerte formulier in en je ontvangt binnen enkele werkdagen een ontwerp in 3D.

3. Waar worden de emondo meubels gemaakt?

Alle emondo meubels worden in Nederland gemaakt en direct af fabriek door ervaren meubelmonteurs geleverd en gemonteerd.

4. Levert emondo ook audio video apparatuur?

Emondo levert uitsluitend speciale HiFi en TV meubels.

5. Waarom levert emondo via dealers?

Emondo levert de HiFi en TV meubels altijd via de tussenkomst van een erkende dealer. De dealers beschikken over de actuele expertise op het gebied van advisering en levering van audio video apparatuur. Zij begeleiden je bij een vlekkeloze integratie van je apparatuur in het geleverde HiFi en TV meubel en hebben geïnvesteerd in emondo HiFi en TV meubels en beschikken over de kleurstalen. Emondo kan door zowel dealer als consument wel worden ingeschakeld tijdens de ontwerpfase.

6. Is een emondo HiFi en TV meubel duur?

Tijdens de ontwerpfase wordt gebruik gemaakt van innovatieve 3D ontwerpsoftware die direct is gekoppeld aan een moderne CNC productielijn. Hierdoor is emondo in staat, op een efficiënte wijze, een kwalitatief hoogwaardig meubel tot op de millimeter te ontwerpen en te leveren. Bovendien is er volop keuze uit kant en klare modellen met een scala aan opties. De voordelen van deze moderne werkwijze? Emondo biedt maatwerk voor een serieprijs en je wordt in heldere stappen begeleid tot aan uw uiteindelijke keuze.

7. Wat zijn de emondo leveringsvoorwaarden 2017?
Emondo leveringsvoorwaarden 2017

 

 

 

Contact

Ben je op zoek naar een nieuw Hifi en TV meubel en heb je een vraag over apparatuur en de integratie in een meubel? Of wil je gewoon even 'sparren' over je huidige of toekomstige apparatuur?
Neem dan contact op met Emondo.

Met hartelijke groet,

Martin Struijk

Email: info@emondo.nl       

Telefoon: 06 - 3197 3583

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Telefoonnummer? (verplicht)

Woonplaats? (verplicht)

Onderwerp

bericht:

 

logo png